Local time: 08:48 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

Supermarket Tempo Novi Sad

U najvecem gradu u Vojvodini nalazi se supermarket Tempo. Svaki dan 24h stoji na usluzi potrosacima i pruza veliki asortiman robe visokog kvaliteta u kolicini od 40.000 artikala. U Tempo supermarketu mogu se pronaci raznovrsni proizvodi. Hrana, tekstil, garderoba, kucna hemija, aparati, uredjaji, oprema za kucu, dvoriste, auto oprema itd. Kako od gradjana Novog Sada Tempo je takodje veoma posecen od ljudi iz cele Vojvodine. Upravo zbog raznovrsnih domacih i stranih proizvoda i veoma povoljnih cena koje ukljucuju stalne sezonske akcije. 

Supermarket Tempo Novi Sad

Supermarket Tempo

U Novom Sadu supermarket Tempo se prostire na povrsini od 12.000 m2. Predstavlja najveci prodajni objekat u Vojvodini. U njegovom sastavu nalazi se cafe-bar, apoteka, igraonica za decu i automatizovana menjacnica kao i obezbedjen parking prostor namenjen kupcima. Tempo megamarket u Novom Sadu otvoren je 1. decembra 2006. godine i od tada uspesno posluje i svakodnevno zadovoljava potrebe potrosaca.

Supermarket Tempo novi sad

Takodje treba napomenuti da u bilo koje doba noci u Tempu se mogu naci svi vec pomenuti proizvodi od kojih je vecinu nemoguce naci na bilo kom drugom mestu. A za one koji prvi put dolaze u Tempo i plase se nesnalazenja u tako velikom objektu postoje viseci putokazi koji pomazu i olaksavaju kretanje po marketu. Tempo se nalazi u Tekelijinoj ulici bb. Prepoznatljiv je po svojoj velicini. Nocu je potpuno osvetljen tako da ga je veoma lako pronaci.

Supermarket Tempo ns

Srdacno ga preporucujemo nasim gostima pogotovo onima koji iznajme nas smestaj na duzi period. Kao na primer jedan nas gost koji nas je pozvao oko 23h i upitao gde moze da kupi akumulator i lance za sneg jer planiraju za vikend da odu na kopaonik? Mi smo ga spremno uputili u supermarket Tempo. Svim nasim gostima je poznato da smo im na raspolaganju 24h. Pozovite nas putem skype ili viber za bilo kakve informacije ili pomoc.

Save

Comments