Local time: 07:36 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

* Best Price Guarantee
+
BOOK NOWCLOSE

Smeštaj na duži period

Izdavanje stana na duži period

Duži najam nekretnine

Duži najam nekretnine predstavlja izdavanje stana na duži period, od miimalno dva dana pa i do nekoliko nedelja. Vaš smeštaj kod nas uvek možete produžiti po želji.

Različiti razlozi dolaska mogu potražiti baš ovu vrstu iznajmljivanja apartmana na nekoliko dana i duže koji će pre svega biti opremljeni i udobni kako bi vam na neki način zamenilo dom. Za ovakav vid boravka neophodno je da se osećate prijatno, opušteno i da vam je apartman apsolutno funkcionalan za svakodnevne obaveze.

Mnogi naši gosti nisu došli sa svojim automobilom i zbog dužeg ostanka zahtevaju dobru lokaciju što za nas ni to nije predstavljalo problem. U ponudi imamo stanove na nekoliko različitih lokacija i prema potrebi spremni smo da preporučimo najbolje.


Smeštaj Novi Sad

Izaberite Najbolje

Smeštaj po vašem ukusu

Ukoliko ovo predstavlja rešenje za vas mi vam nudimo smeštaj na duži period u Novom Sadu prilagođen svim vašim zahtevima i sve to po najpvoljnijim cenama u gradu. Nudimo vam stanove na više lokacija u gradu za jednu ili više osoba. Garantujemo udobnost i komfor, 100% diskreciju i naravno pristupačnost cene.

Veliki izbor uz visoke cene predstavlja tešku odluku za odabir potrebnog apartmana. Ukoliko ne želite da odvojite veliku sumu novca na pravom ste mestu. Kada kažemo jeftino, mi to zaista i mslimo… Uverite se u najpovoljnije cene za odličan smeštaj u Novom Sadu! Za detaljnije informacije posetite Cene izdavanja smeštaja. Ukoliko još uvek niste sigurni da li je ovo zaista pravi odabir pogledajte šta su drugi rekli o nama, kakvi su njihovi utisci i kako su ocenili našu ponudu u rubrici Utisci gostiju.