Local time: 04:56 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

* Best Price Guarantee
+
BOOK NOWCLOSE

Smeštaj za Exit festival

Smeštaj za dnevni boravak

Već više od decenijju nastavlja se Exit festival koji postaje sve popularniji muzički festival na prostorima jugoistočne Evrope. Exit festival u Novom Sadu održava se svake godine u sredini leta i uvek je to negde oko 5. do 10. jula, što mnogima ostavlja prostor za rezervisanje sobe ili apartmana. Međutim, tada je velika potražnja iz razloga što leto u Novom Sadu pruža još mnogo različitih ali izuzetno posećenih manifestacija.

Mnogi su iz iskustva iz prethodnih godina već u januaru mesecu rezervisali svoje mesto i za svoje društvo + karte i prevoz tako da je ostalo samo uzbuđenje iščekivanja datuma početka Exit festivala. Oni koji dolaze prvi put na Exit ostavljaju sve za poslednju nedelju juna ili čak dočekaju i jul.

exit fest
smeštaj za exit
smeštaj za exit

Kada rezervisati smeštaj za Exit festival?

U periodu pred sam početak Exita bukvalno je nemoguće pronaći mesto za noćenje pa čak ni za jednu osobu. Iz tog razloga savetujemo da se rentiranje stana obavi što pre.

Poslednjih godina mogućnost kupovine karata online dostupno je već u zimskom periodu. Većina izvođača koji će gostovati na Exitu poznata su već na samom početku godine. Rezervisanje apartmana za Exit Festival potrebno je obaviti što pre, odnosno čim se sa sigurnošću odlučite na dolazak.

Na kojoj lokaciji iznajmiti smeštaj za Exit?

Mnogi će odmah odgovoriti da je to svakako Petrovaradin.. Da li je?

Exit festival se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi, tako da je iznajmljivanje prenoćišta na Petrovaradinu sigurno najbolja opcija ukoliko želite da budete što bliže tvrđavi. Velika gužva i buka neće biti pogodni za vaš odmor što je mnogima važno. Najbolja lokacija za iznajmljivanje stana za vreme Exita je okolina centra. Tamo gde ćete dobiti mir i odmor a opet za neverovatno kratko vreme stižete na tvrđavu.

 


Radno Vreme: Pon – Ned od 8:00h do 23:30h

smeštaj za exit

Cene smeštaja

u većini ponuda za vreme Exita porastu za neki manji procenat, jer je to naravno period kada veliki broj ljudi dođe u naš grad. Što je manje vremena za rezervaciju to je i smeštaj skuplji što je još jedan dobar razlog za rano rentiranje prenoćišta. Znajući to mi smo uvek spremni da izađemo u susret. Da lepim dogovorom postignemo obostrano zadovoljstvo kao i naravno ako nismo u mogućnosti da budemo vaši domaćini rado ćemo vas uputiti na pravo mesto.

Ukoliko dolazite na Exit festival odmah pozovite i rezervišite vaše mesto.