Smeštaj na nekoliko sati ili na dan Novi Sad

Treba vam smeštaj na dan ?

Iznajmljivanje smeštaja u Novom Sadu na nekoliko sati ili na dan po najpovoljnijoj ceni u gradu. Izaberite stan po meri i uživajte u čarima našeg grada.

Dobrodošli!

Jednostavno

Brzo

Povoljno

Ukoliko putujete pored Novog Sada ili vam je naš grad privremena stanica, možda čekate prevoz za dalje, autobus ili voz mi vam predlažemo dnevni odmor. Smeštaj na sat ili dan odnosno, zakup stana na par sati.

Smeštaj koji može da vam priušti da se istuširate, odspavate i odmorite.

Ovaj vid kratkoročnog rentiranja apartmana predstavlja odlično rešenje za mnoge kojima je potreban stan na kraći period, da li to bilo zbog nekog poslovnog sastanka, svadbe, rođendana, krštenja, posete prijateljima i slično. Na ovaj način vi dobijate kompletno opremljen privatan apartman po pristupačnoj ceni u neposrednoj blizini centra na period koji je vama potreban i u potpunosti ste slobodni da ga koristite i da se osećate kao u svojoj kući.

Iskustvo nas je naučilo koliko je ovo itekako pogodna solucija za sve one kojima svakodnevno putovanje do Novog Sada predstavlja veliki problem i zato želimo da vam izađemo u susret.

Pre rezervacije predlažemo da pogledate utiske gostiju, proverite cene našeg smeštaja, izaberete apartman po meri na stranici galerije kako bi sa sigurnošću znali da je upravo ovo pravo rešenje za vas.

Želimo vam prijatan boravak u našem smeštaju i u Novom Sadu!

Vikend u Novom Sadu

Nešto više o Novom Sadu

Topao i prijateljski Smeštaj Novi Sad je otvoren za sve, svih dvanaest meseci u godini. Uz povoljan smeštaj, gradske plaže, obližnju Frušku goru, istorijske i kulturne znamenitosti Novi Sad čeka na druženje i nova iskustva.

Multinacionalni šmek oseti se onog momenta kada prošetate njegovim čarobnim ulicama. Sam centar ima dušu a dokaz o tome je da njegova posećenost među mladima konstatno raste.

Kada već pričamo o mladima moramo da istaknemo činjenicu da je noćni život u Novom Sadu toliko popularan da i sami gosti pričaju da se isplati putovati i nekoliko sati radi dobrog i kvalitetnog provoda. Grad studenata koji krase nasmejana lica postao je i centar međusobnog prijateljstva i pozitivnog druženja. Sve češće čujemo istu rečenicu od mnogih posetilaca ovog grada koje smo pitali o njihovim utiscima a to je, "Dali bi mu nadimak balkanski grad ljubavi".

Možete li sa nama da podelite vaše pozitivno iskustvo?

Ne zaboravite da nas pratite na :

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin

Оставите одговор