Smeštaj na nekoliko sati ili na dan Novi Sad

Treba vam smeštaj na dan ?

Iznajmljivanje smeštaja u Novom Sadu na nekoliko sati ili na dan po najpovoljnijoj ceni u gradu. Izaberite stan po meri i uživajte u čarima našeg grada.

Dobrodošli!

Jednostavno

Brzo

Povoljno

Ukoliko putujete pored Novog Sada ili vam je naš grad privremena stanica, možda čekate prevoz za dalje, autobus ili voz mi vam predlažemo dnevni odmor. Smeštaj na sat ili dan odnosno, zakup stana na par sati.

Smeštaj koji može da vam priušti da se istuširate, odspavate i odmorite.

Ovaj vid kratkoročnog rentiranja apartmana predstavlja odlično rešenje za mnoge kojima je potreban stan na kraći period, da li to bilo zbog nekog poslovnog sastanka, svadbe, rođendana, krštenja, posete prijateljima i slično. Na ovaj način vi dobijate kompletno opremljen privatan apartman po pristupačnoj ceni u neposrednoj blizini centra na period koji je vama potreban i u potpunosti ste slobodni da ga koristite i da se osećate kao u svojoj kući.

Iskustvo nas je naučilo koliko je ovo itekako pogodna solucija za sve one kojima svakodnevno putovanje do Novog Sada predstavlja veliki problem i zato želimo da vam izađemo u susret.

Pre rezervacije predlažemo da pogledate utiske gostiju, proverite cene našeg smeštaja, izaberete apartman po meri na stranici galerije kako bi sa sigurnošću znali da je upravo ovo pravo rešenje za vas.