Local time: 02:09 am
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

* Best Price Guarantee
+
BOOK NOWCLOSE

Smeštaj na nekoliko sati ili na dan Novi Sad

Smeštaj za dnevni boravak

Iznajmljivanje smeštaja u Novom Sadu na nekoliko sati ili na dan po najpovoljnijoj ceni u gradu. Izaberite stan po meri i uživajte u čarima našeg grada.

Jednostavno, brzo i povoljno

Ukoliko putujete pored Novog Sada ili vam je naš grad privremena stanica, možda čekate prevoz za dalje, autobus ili voz mi vam predlažemo dnevni odmor. Smeštaj na sat ili dan odnosno, zakup stana na nekoliko sati. Smeštaj koji može da vam priušti da se istuširate, odspavate i odmorite.

Kratkoročno rentiranje stana

Ovaj vid kratkoročnog rentiranja apartmana predstavlja odlično rešenje za mnoge kojima je potreban stan na kraći period, da li to bilo zbog nekog poslovnog sastanka, svadbe, rođendana, krštenja, posete prijateljima i slično. Na ovaj način vi dobijate kompletno opremljen privatan apartman po pristupačnoj ceni u neposrednoj blizini centra i u potpunosti ste slobodni da ga koristite i da se osećate kao u svojoj kući.

smeštaj na sat ili dan
smeštaj novi sad

Iznajmite garantovano udoban apartman na nekoliko sati ili na dan u Novom Sadu

Pre rezervacije predlažemo da pogledate utiske gostiju, proverite cene našeg smeštaja, izaberete apartman po meri na stranici galerije kako bi sa sigurnošću znali da je upravo ovo pravo rešenje za vas.


 

Radno Vreme: Pon – Ned od 8:00h do 23:30h

Galerija Smeštaja

Slike i video zapis stanova za izdavanje na dan ili duže. Potpuno opremljeni i udobni stanovi u neposrednoj blizini centra.

 

Galerija

smeštaj novi ssad

Utisci Gostiju

Pogledajte kako su nas ocenili naši dosadašnji gosti i koje su nam ocene dali. Ponosni smo za svakog zadovoljnog gosta.

Više

smeštaj novi sad

Cene Smeštaja

Pogledajte pristupačnost i povoljne cene našeg smeštaja. Jeftino izdavanje smeštaja u Novom Sadu za jednu ili više osoba.

Više