Local time: 08:51 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

AquaPark Petroland

Stizu nam vreli dani koje svi volimo iskoristiti odmarajuci negde u hladu i pored vode sa svojim najblizima. Na svu srecu postoji AquaPark Petroland, najveci AquaPark u Srbiji. Najmoderniji na Balkanu kako bi pruzio pravu zabavu i uzivanje svim generacijama.

AquaPark Petroland ima povrsinu 20 ha na kojoj se nalazi nekoliko bazena, tobogana, raznovrsnih plaza, najveci vodeni zamak, geotermalne vode cija je temperatura veca od 40 stepeni. Poseduje i veliki broj travnatih i pescanih sportskih terena, fitness sprave, spa centri, kafici, restorani itd. Od celokupne povrsine 1 ha zauzima parking prostor.

AquaPark Petroland

AquaPark Petroland

Nalazi se u ulici Novosadski put BB na samo nekoliko km od Novog Sada. Ako zelite da odsednete u Novom Sadu za vikend, celu nedelju ili vise kako bi dane provodili u najmodernijem AquaParku a noci iskoristili za odmor, izlazak ili setnju po Novom Sadu. Veoma povoljno mozete iznajmiti Smestaj u Novom Sadu. Biti potpuno sami u stanu sa svim osnovnim stvarima, celokupnom kuhinjom i kupatilom. Imati svoj mir i privatnost. A naravno ako vam se dopadne i odlucite da produzite boravak to vam se i cena izdavanja smanjuje. Cena Smestaja u Novom Sadu iznosi 10e po osobi a cena ulaznica za AquaPark Petroland zavisi od broja clanova i od toga dali je radni dan ili vikend a krecu se od 400din pa do 4500din.