Big Pizza u Novom Sadu

Big Pizza u Novom Sadu

Napokon i kod nas dugooo očekivana Big Pizza u Novom Sadu.

Koliko god se trudili da pazimo na ishranu i da na taj način održavamo liniju nekada prosto ne može da se odoli ukusnim zalogajima koji su prava čarolija za oko a još više za nepce….
I zato kada se odlučite da prekršite pravila i upustite se u zadovoljstvo ukusa izaberite najbolje pa ćete bar znati da je vredelo. Iz ličnog oduševljenja i konstatnih preporuka u prijatnom i dobrodošlom objektu, odnosno privatan Smeštaj NS  gde se često koristi usluga brze hrane, želim iskreno i svima ostalima da dam preporuku koja će apsolutno zadovoljiti vaš ukus.

Big Pizza u Novom Sadu

Big Pizza nastala je u Beogradu 2013. godine i od tada se uspešno reklamira. Zahvaljujući odličnom kvalitetu dobila je više hiljada zadovoljnih gurmana koji se često odlučuju za ovaj ukusan i pomalo neobičan jelovnik. Dosta njih koji su u Beogradu imali priliku da probaju ovu pizzu doneli su samo pozitivne komentare. Nedavno smo i mi novosađani dobili priliku da uživamo u ovim raznovrsnim specijalitetima koje nam nudi Big Pizza sada i kod nas. Kompletan jelovnik se sastoji od naravno pizza, paste, salate, deserta.

Big Pizza u Novom Sadu

Big Pizza U Novom Sadu Meni

Neobične i nesvakidašnje pizze:

 

  • Cheeseburger pizza (sour cream, sir, cheddar sir, paradajz, zelena salata, paradajz, majonez, kečap i naravno burger od 100% junećeg mesa na rubu pizze)
  • Hot Dog Capricciosa (pelat, sir, šunka, pečurke, kiflice sa celim pilećim Wudy mini viršlama i susamom)
  • Pizza Kiflizza (pelat, sir, šunka, pečurke, paprika, kulen i kiflice punjene krem sirom sa susamom)
  • Calzona Capricciosa (pelat, sir, šunka, pečurke, pavlaka i origano)

I mnoge drugo jednako interesantne i neodoljive…

Deserti:

  • Čokoladna pita
  • Calzona sa nutelom
  • Cheesecake kolač
  • Profiterole
  • Krofne

I naravno sočna rebarca i pileći štapići.

Big Pizza u Novom Sadu

Osim primamljivog menija ovaj uspešan tim pruža i besplatnu dostavu koja na vaša vrata dolazi u roku od 30 minuta a ukoliko zakasni cela porudžbina je besplatna. Uz sve to dolaze i raznovrsne akcije kao npr. ukoliko u istom mesecu napravite porudžbinu sa istog telefonskog broja dva puta treća po redu vam dolazi sa 50% popusta.

Big Pizza u Novom Sadu nalazi se u ulici Jovana Subotića br. 18

Broj telefona (dostava) 066441441

Radno vreme od 10h do 02h

Prijatno!!!


Recommended Posts