Local time: 05:13 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

Caribic Pizza Novi Sad

Tokom zimskog perioda mnogi vole da uživaju u toploti i čarima doma sa svojim najbližima pogotovo kada postoji par ukusnih zalogaja koji će celu atmosferu učiniti lepšom zbog toga preporučujemo Caribic Pizza Novi Sad

Caribic picerija koja postoji već više od 20 godina nudi raznovrsan meni po želji svakoga. Potpuno besplatno donosi porudžbinu na vašu adresu za samo 29 min a ukoliko potraje duže cela porudžbina je besplatna. Od slavne Capriciosse pa do raznih vrsta poput Pizze Mexico, Venezia, Chicken pizza postoje i Domaćinska, Retro, Margharita i mnoge druge. Veoma slasne pizze napravljene od samo najsvežijih sastojaka vrhunskog kvaliteta.

Caribic Pizza Novi Sad

A ukoliko ipak više volite da prošetate i pojedete parče pizze ili veoma prijatan i osvežavajući sladoled koji u letnje doba pravi čarobni mix ukusa kombinacijom raznih sastojaka, poput voća, keksa, čokolade itd. možete svratiti u Caribic piceriju u Novom Sadu. Nalazi se na 5 lokacija, ulica Hadži Ruvimova, Stražilovska, Modene, Jevrejska i Trg Carice Milice. Velika potražnja Caribic pizze poznata je i među strancima koji kada dođu u Novi Sad svako vece uživaju u slasnim zalogajima u iznajmljenom privatnom smeštaju.

Caribic Pizza Novi Sad

Caribic Pizza Novi Sad

Postalo je kao porodiöna tradicija jedinstvena ideja da se jednom u nedelju ili dve odlazi u šetnju po okolini i umesto večere pojede nešto usput. Jedno veče je bilo prilično hladno napolju ali kako ne bi ukidali rutinu ipak smo se odlučili na brzinski izlazak. Tokom šetnje odlučili smo se za piceriju Caribic kao odlično mesto za brzu hranu. Ušli smo u prostor pored namenjen gostima, naručili odlični i veoma ukuisni šiš ćevap i koka kolu. Neki su se zasladili sladoledom a neki palačinkama. Naravno mimo kompletnog uživanja u hrani sklonili smo se od zime. Proveli kvalitetno vreme u toplom i moderno opremljenom prostoru uz večeru i priču. Bilo je fanatasrična atmosfera i biće definitvno ponovljena neki drugi put.

Caribic pizza Novi Sad

Caribic pizza Novi Sad

Caribic pizza Novi Sad

 

Ukoliko ste u blizini Detelinare u Novom Sadu posetite čuvenu Caribic pizeriju u ulici Hadži Ruvimova 21. gde možete uživati u slasnim zalogajima u zatvorenoj prostoriji pored. Prelepo uređen prostor dozvoljen i za pušače.

Comments