Local time: 04:29 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

Dan zaljubljenih u Novom Sadu

Dan zaljubljenih u Novom Sadu

Odlične ideje za savršeni Dan zaljubljenih u Novom Sadu, baš po ukusu vaše drage osobe.

Šta u Novom Sadu predstavlja Dan zaljubljenih ?

Novi Sad je širom regiona poznat kao grad kulture, zabave i naravno uvek kao grad mladih, upravo zbog toga Dan zaljubljenih u ovom gradu održava se na više različitih mesta gde zaljubljeni parovi najviše uživaju u ovom posebnom danu.

Ako pođemo od različitih zaljubjenih generacija nailazimo na činjenicu da se mladi više odlučuju za neki koncert, pomalo romantični izlazak, odlazak u bioskop ili nešto tome slično uz naravno i nezaobilazan poklon povodom Sv. Trifuna dok se stariji građani uglavnom odlučuju za romantičnu večeru u nekom od omiljenih restorana.

Potpuno  je jasno da je ovaj dan usmeren na romantiku i na pružanje pažnje svojoj voljenoj. Isto tako je jasno da su dame one koje više drže do ovog datuma i više ulažu  da on zaista bude poseban. Zato muškarci učestvujte sa svojom dragom i zajedno ispunjavajte želje jedno drugom jer iz toga zaista ništa loše ne može da proizađe.

Omiljena mesta za Dan zaljubljenih u Novom Sadu

Mesto ćete odabrati u odnosu na ono što tražite. Ukoliko želite da odete na dobar koncert, u Novom Sadu na Dan zaljubljenih održavaju se koncerti na SPENS-u i u BIG-u kada nastupaju izvođači omiljenih ljubavnih pesama.

SPENS

BIG Shopping Center

 

Ukoliko se odlučite za romantičnu večeru, za vas imamo i nekoliko omiljenih novosadskih restorana.

 

Restoran Vidikovac

 

Aqua Doria

 

Piknik

 

Alaska Terasa

 

Ali nezaboravimo da je jedno od omiljenih mesta svakako i Petrovaradinska tvrđava u Novom Sadu na kojoj uvek možete isplanirati savršeni dan i/ili savršeno veče!


Dan zaljubljenih u Novom Sadu


Petrovaradinska tvrđava

Savršeni pokloni za nju

Mnogi muškarci svojim lepšim polovinama uglavnom poklanjaju buket cveća uz omiljenu bombonjeru. To je zaista izuzetno lep poklon još ako unesete u sve to malo kreativnosti tokom pakovanja ili samog odabira zaista ćete je prijatno iznenaditi.


Dan zaljubljenih u Novom Sadu

Neki će se ipak odlučiti za skupoceni nakit ili odlazak na putovanje. Ukoliko ste od onih koji smatraju da ovaj dan treba da bude poseban ali ne da vam izvadi veliku sumu iz džepa onda možete da se odlučite za neki kreativan poklon koji možete i sami da napravite ili kupovinom neke krpice u koju se vaša draga zaljubila prolazeći pored izloga.

Osim toga odličan poklon može da bude i romantična večera u stanu koju ćete sami napraviti ili odlazak na kocert njenog omiljenog pevača ili pevačice.


Dan zaljubljenih u Novom Sadu

Savršeni pokloni za njega

Dan zaljubljenih žene često smatraju jednakim sa Danom žena i misle da sve želje njima treba da se ispunjavaju ali polako, i muškarci se zaljubljuju zato ne zaboravite da je ovo i njihov dan.

Složićemo se svi da muškarci nisu tako komplikovani kao žene i da zaista njima i nije tako teško isplanirati poklon. Većina njih će biti zadovoljna bez obzira kakav i koliko skupocen poklon bio.

Žene ako zaista želite da ove godine bude nešto posebno onda ćete ipak malo morati da se potrudite za savršeni poklon za vašeg muškarca. Evo nekoliko saveta:

  1. Kupite mu poklon poput nekih dobrih sportskih patika, sportske torbice ili lepu majicu na koje ćete svakako dodati sitan detalj. Vaši inicijali, citat ljubavi sa vašim potpisom koji će fantastično delovati na toj majici ili svojeručno napravljen privezak koji će odlično ići uz tu torbicu i uvek ga podsećati na vas.


Dan zaljubljenih u Novom Sadu


Dan zaljubljenih u Novom Sadu

2.  Ukoliko imate haljinu u ormaru koju čuvate samo zato što se ta haljina njemu sviđa iako vi smatrate da je davno trebala da završi u kanti, izvucite je iz ormara i obucite je uz omiljene cipele. Napravite frizuru koja se njemu sviđa, našminkajte se. Organizujte večeru na nekom posebnom mestu gde ćete zajedno uživati.


Dan zaljubljenih u Novom Sadu

Preporuke

Još odavno je poznato da put do muškog srca vodi preko njegovog stomaka. Dame za savršeni kraj večeri iznenadite svog dragog sa omiljenom čokoladnom tortom koju možete naručiti u vrhunskoj poslastičarnici Valentino u Novom Sadu.


Dan zaljubljenih u Novom Sadu


Poslastičarnica Valentino Novi Sad

Momci, ukoliko vodite svoju dragu na posebno mesto za vas imamo luksuzne limuzine koje će obezbediti magično i nezaboravno veče povodom Sv. Trifuna, odnosno, Dana zaljubljenih.

Iznajmite najdužu limuzinu u Srbiji za sebe i svoju lepšu polovinu.


Dan zaljubljenih u Novom Sadu


Limuzine Novi Sad

Ukoliko niste iz Novog Sada ali upravo ovde želite da provedete Dan zaljubljenih, za vas imamo naravno Najbolji Smeštaj u Novom Sadu koji možete iznajmiti na kraći ili duži period po najpovoljnijoj ceni tokom cele godine.


smestaj na par sati ili na dan novi sad


Smeštaj Novi Sad

 

Želimo Vam lep provod i puno uspeha u ljubavi!