Local time: 09:04 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

Dnevni najam stana

Dnevni najam stana u Novom Sadu je solucija da ustedite. Odmorite uz najveću diskreciju. Prespavati ili na par sati boraviti takozvani dnevni odmor u stanu koji je kompletno opremljen.

Kao MOTEL ima mnogo prednosti kao na primer fleksibilno vreme dolaska/odlaska,bezplatan internet,ves masina i kompletna kuhinja. Iznajmiti stan na sat ili noc je poznato u celom svetu kao SHORT TERM RENTAL ili SHARING ECONOMY.

 

Dnevni najam stana

Kao na primer za vreme sajma u Hanoveru u Nemackoj prosto je bilo nemoguce naći ležaj u tom periodu. Uspeli smo da nadjemo par soba koje su bile preko 250e noć. Problem zar ne? Ali tamo se takodje našla prijateljski raspoložena porodica Sturm koju smo pronašli preko Google pretrazivača. Ljubazno nam je ustupila svoj stan na dve noći za manje od 80e, jer kako su oni rekli da su im deda i baba nedaleko pa će kod njih da prenoće. Bili su ljubazni da nam daju koristan savet gde da besplatno parkiramo auto i gde povoljno da jedemo.

Dnevni najam stana
Lux dušek 160 X 200

Takodje sličan primer, porodica iz Makedonije sa dvoje dece koja je autobusom stigla oko 9h u Novi Sad 2015 u poprilično hladnom januaru bila je u situaciji da čeka sledeći autobus tek u 23 i 30 koji putuje na njihovu konačnu inostranu destinaciju. Kako nebi lutali po nepoznatom gradu i hladnom vremenu oslonili su se na Google i potrazili dnevni najam stana ili dnevni odmor. Pronašli su odlično rešenje stan na nekoliko sati što im je omogućilo da se sklone od hladnoće, poruče klopu, istuširaju i odmore dok su deca uživala u crtanim filmovima na kablovskoj TV. Zatražili su br. telefona povoljne Taxi službe i oko 23h otišli odmorni na autobusku stanicu kako bi nastavili svoje putovanje.

 

Ukoliko vam je potreban smeštaj na nekoliko sati potražite nas na Google pretraživaču. Dnevni odmor ove opcije je najpovoljniji i najdiskretniji.