Local time: 04:46 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

Iznajmiti limuzinu za sve posebne prilike

U Novom Sadu se uvek nešto novo dešava. U ovom našem susretu sa vama prenećemo vam šta smo novo zapazili a to je pored spektakularnih čuvenih novosadskih kočija postoji jedno moderno novo doba koje je dovelo i kod nas spektakularne širom sveta poznate stretch-produžene limuzine.

 

Ono što svima nama menja svakodnevnicu su upravo neki posebni dani u bližoj budućnosti koji nam donose uzbuđenje i entuzijazam. To mogu biti svadbe, krštenja, proslave, rođandani ili neke druge posebne prilike koje će uz ovaj magičan detalj postati mnogo lepše i upotpunjenije.

Ako i vama upravo dolazi neki od tih posebnih dana koje želite da uveličate i pitate se gde iznajmiti limuzinu za venčanja ili žurke imamo najbolju preporuku za vas. Odnosno, povoljno iznajmljivanje ekskluzivno luksuznih limuzina po celom prostoru Vojvodine a i šire.

Neka od ovih specifičnih vozila su uvežena čak iz dalekog Njujorka i još dalje Kalifornije. Limuzine su opremljene toliko glamurozno da se može komotno reći pa čak i bolje od nekih kafića. Najduža limuzina u državi Lincoln Navigator je duga čitavih 12m. Poseduje 3 šanka a o samom ozvučenju ne bi previše da komentarišemo, čućete i sami kad prođe velikim sokakom.

Ukoliko ne znate šta da poklonite nekom za venčanje ili na primer planirate devojačko veče a niste pomislili na ovakav upečatljiv dar jer kako neki kažu da je to nepristupačan luksuz koji je veoma skup.  Ovim putem vas razuveravamo u to jer kao i svaki autobus ukoliko podelite trošak tj. svako plati svoj deo onda je nešto skuplje od jedne taxi vožnje. Ova egzotična vozila uveličavaju vaš poseban dan samim tim jer će se o tome dugo pričati. Fotografisanje u njima je glamurozno a o bezbednosti može mnogo toga da se kaže. Svim limuzinama upravljaju profesionalni vozači tako da vama ostaje da se opustite i dobro zabavite uz muziku i piće.

Iznajmiti limuzinu za venčanja ili žurke

Limuzine za devojačko veče

limuzine-novisad.com

Comments