Local time: 08:16 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

Novosadski Winter Fest

Novi Sad je dobio upravo ono što mu je jedino nedostajalo. Zimski festival, odnosno Novosadski Winter Fest.
Kako Novosađani i svi gosti našeg grada ne bi čekali samo na onu spektakularnu noć dočeka Nove godine i zimske čarolije proveli u okviru svog doma, po prvi put imaju priliku da uživaju u blagodetima zimskog prazničnog festivala i to čak cela 2 meseca.

Winter fest u Novom Sadu je počeo 1. decembra i trajaće do 3. februara na Trgu Slobode u centru grada. Program se sadrži od dečijeg hora koji dolaze iz različitih gradova. Predstavljaju svoju horsku grupu svake večeri od 18h na ukrašenoj bini pod imenom „Raspevana jelka“. Zatim na scenu preko puta sa svetlosnim efektima i vrhunskim ozvučnjem dolaze i nastupaju razni poznati novosadski bendovi i DJ-evi. Osim odlične muzike svi gosti ovog festivala mogu da se ugreju uz toplu čokoladu, kuvano vino, čaj i poznatu srpsku rakiju. Takođe i da probaju neke vrhunske vojvođanske specijalitete koji su postavljeni na štandovima.

Novosadski Winter Fest

 

Ukrašene kućice postavljene na samom trgu prodaju raznolike suvenire proizvedene po tradicionalnoj metodi izrade od prave kože, domaći planinski i livadski med, grickalice i slatkiše. U sklopu celokupnog prezentovanja grada predstaviće se i novosadski festivali i galerije. Prelepi pogledi na kompletno uređen i ukrašen grad stvaraju neverovatno pozitivnu energiju. Novi Sad je dobio nadimak egzotična destinacija i postao je rival mnogim svetskim metropolama.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Veliki broj medalja i priznanja koje je Novi Sad dobio za grad zabave, kulture i provoda motivisao nas je da ga održavamo privlačnim i prijatnim za sve turiste i goste koji se odluče za našu malu ali veoma spektakularnu destinaciju. Ono što je možda i najinteresantnije na winter festivalu jeste upravo Fijaker koji ponovo vozi kroz grad. Sama vožnja Fijakerom sa prelepim konjima ne predstavlja skupi luksuz već povoljna atrakcija od nekoliko minuta koja će vas provesti kroz centar grada. Osetite energiju iz neobične i nesvakidašnje perspektive.

Magija Novogodišnjih praznika u svima nama budi neko pozitivno uzbuđenje. Kroz sjajne lampice i šarene dekorativne ukrase pojavljuje se ta praznična čarolija, ljubav i radost iščekujući da se neophodno podeli sa drugima. Budite deo Winter Festa u Novom Sadu i ispunite tu dužnost praznika. Podelite sa voljenima smeh i radost uz odličnu zabavu i neka vam zima i sneg budu samo pozadina fantastičnih fotografija.

Comments