Local time: 08:48 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

Oftalmološka ordinacija Eliksir

Oftalmološka ordinacija Eliksir u Novom Sadu nalazi se u ulici Marodićeva br. 12. Ova veoma poznata ordinacija već nešto više od 25 godina sarađuje sa očnom klinikom Fjordov iz Rusije dok je zajedno sa ruskim preduzećem Kaluga počela sa radom davne 1993. godine.

Oftalmološka ordinacija Eliksir Novi Sad

Veoma poznata i uspešna ordinacija Eliksir u Novom Sadu često je domacin profesionalnih ruskih oftalmohirurga. Koji u sastavu sa domaćim stručnjacima obavljaju pregled nad pacijentima i određuju vid lečenja. Zahvaljujući odličnoj saradnji nastao je program „U Kalugu po bolji vid“ sto predstavlja odlazak pacijenata na lecenje u Rusiju. Nakog operacije pacijenti dobijaju tri meseca besplatne kontrole i popust na produženo lečenje od strane ordinacije Eliksir u Novom Sadu.

Oftalmoloska ordinacija Eliksir u Novom sadu

Moramo spomenuti da u Specijalističkoj oftalmološkoj ordinaciji Eliksir mozete naići na stalne humanitarne akcije obezbeđene penzionerima, trudnicama, bebama itd. Ukoliko dolazak u ordinaciju predstavlja velii problem zbog puta onima koji su udaljeni od Novog Sada veoma lako, brzo i povoljno mogu da iznajme smeštaj u Novom Sadu. Da se osećaju prijatno, komforno a pre svega da imaju preko potreban mir za vreme lečenja. Do sada Oftalmološka ordinacija Eliksir je obavila preko 100000 pregleda dok je u saradnji sa klinikom Fjordov obavljeno više od 15000 operacija.

Save

Comments