Local time: 08:28 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

Oktoberfest u Novom Sadu

Po prvi put postajemo domaćini jednog od najjačih evropskih festivala.  Novi Sad ne dozvoljava ni jedan dan u godini pauzu za odmor od vrhunskih provoda koji uglavnom traju celu noć i ceo dan.
Ove 2016. godine počinje Oktoberfest u Novom Sadu, još jedan festival koji će vas potpuno oduševiti.

Festival u Novom Sadu

Oktoberfest u Novom Sadu
Već ste se navikli na ovu konstatnu pozitivnu atmosferu u našem gradu. Za vas Novosadski sajam priprema prvi ali nadamo se ne i poslednji čuveni festival Oktoberfest.
Prvi Oktoberfest u Novom Sadu trajaće od 28. do 29. oktobra od 12h do 2h u Novosadskom sajmu. Ono što vas očekuje je naravno beer (pivo), domaće i strano raznih brendova uz koje najbolje idu prvoklasne nemačke kobasice i grickalice od najboljih srpskih pekara. Sve to uz odličan repertoar izvođača:

  • Zvonko Bogdan
  • Ortodox Celts
  • Gift
  • Ničim izazvan
  • The Frajle

Budite spremni i na razne igre kao što su takmičenja ispijanja piva, ženska i muška kategorija i još mnogo toga…

Oktoberfest u Novom Sadu

A ko može bolje da vas isprati i dočeka od odlično opremljenog i spremnog apartmana u samoj okolini Novosadskog sajma, Smeštaj na isplanirani period koji vam pruža potreban odmor kako bi ste potpuno napunili baterije za sledeće izazove.
Budite naši gosti, gosti našeg grada…
Odlučite se za omiljeni festival a mi vas čekamo…
Ukoliko dolazite radi drugih obaveza a ostane vam malo slobodnog vremena, posetite našu stranicu bloga i saznajte najnovija dešavanja u Novom Sadu