Local time: 08:51 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

Restoran Zal za mladost

Restoran Zal za mladost u Novom Sadu je srpski nacionalni restoran otvoren 1995. godine. Vec skoro dve decenije uspesno predstavlja kulturu i tradiciju srpskog naroda. Sastoji se od dve celine od kojih jedna nocu postaje klub. Veoma prostoran i tradicionalno uredjen. Savrsen je za razne proslave koje ce uz pomoc strucnog tima biti bas onakve kakve ste ih zamisljali: savrsene i nezaboravne.Mozemo da istaknemo nas smestaj je u samom komsiluku.

Restoran Zal za mladost

Zahvaljujuci mogucnosti za vise odabira menija, vrhunskim ugostiteljima i pristupacnim cenama Klub-Restoran Zal za Mladost u Novom Sadu je svrstan medju 10 najboljih restorana u Srbiji. Poseduje kapacitet od 180 mesta + 80 mesta na terasi koja je proglasena za najlepsu terasu restorana u Novom Sadu. U sklopu ovog nacionalnog restorana spada i vrhunska nacionalna hrana. Stara srpska jela koja se pripremaju sa vise vrsta mesa. Hrana uz koju odlicno idu naravno vrhunska srpska vina. Kako bi uzivanje bilo kompletno ceo dozivljaj gostiju u restoranu ispratice najbolja muzika.

 

restoran zal za mladost novi sad

 

Klub-Restoran Zal za mladost nalazi se na Futoskom putu 99a u Novom Sadu, a broj telefona na koji mozete pozvati je +381655973400

 

Preporucujemo ih Iz licnog iskustva, klopa im je extra…