Local time: 05:13 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

Specijalna ginekoloska bolnica Genesis Novi Sad

2006. godine  u Novom Sadu otvorila se prva privatna ginekoloska bolnica Genesis. Ime je nastalo od biblijske reci koja oznacava postanak, odnosno stvaranje coveka.

Bolnica Genesis na celu sa Dr. Zoricom Crnogorac je prepoznatljiva po lecenju steriliteta i pozitivnim rezultatima van telesne oplodnje. Procenat uspesnosti vantelesne oplodnje krece se od 50%. Zahvaljujuci zavidnom obrazovanju i trudu Dr. Zorice Crnogorac i njenom usavrsavanju u centrima sirom Evrope: Londonu, Kopenhagenu i Becu, bolnica Genesis je jedna od najuspesnijih i najmodernije opremljenih bolnica u Srbiji.

Ginekoloska bolnica Genesis

Ginekoloska bolnica Genesis Novi Sad

poseduje specijalnu laboratoriju za dijagnostiku prenatalnu i genetsko savetovaliste. Veliki broj ljudi koji su dolazili u Novi Sad bas zbog van telesne oplodnje odlucili su se za nas smestaj u Novom Sadu iz vise razloga: Lokacija koja je na samo nekoliko minuta udaljena od ulice Urosa Predica u kojoj se nalazi Bolnica Genesis na br.4, Diskecija-jer vi boravite u garsonjeri iznajmljenoj na par dana i cena koja nas favorizuje od drugih jer sto duze boravite cena je jeftinija. Specijalisticku bolnicu mozete kontaktirati  na 021549777.

Save

Comments