Local time: 05:07 pm
google rating

Novi Sad, Srbija

67 km od Aerodroma Nikola Tesla...

Image

Uradi sam Novi Sad

Zbog velike potraznje robe i alata profesionalnih majstora kao i onih ciji je hobi samostalno pravljenje raznih vrsta gradjevina, masina i dekoracije otvorio se prodajni centar Uradi sam Novi Sad. Poceo je sa radom 2006. godine na povrsini od 2.500m2.

Uradi sam Novi Sad

uradi sam novi sad

U ovom prodajnom centru nudi se preko 30.000 raznih proizvoda poput alata, boja, lakova, aparata za rasvetu, sanitarnih uredjaja, zidnih i podnih obloga, namestaja za kuce i baste, pribora za automobile, proizvoda za domacinstvo itd. Vecina profesionalnih zanatlija u Novom Sadu svoju robu snadbeva u prodavnici Uradi sam a zauzvrat dobijaju vrhunski kvalitet proizvoda po veoma povoljnoj ceni.

Uradi sam u Novom Sadu

I nas smestaj u Novom Sadu kao i mnoga domacinstva iz grada a i sire dolaze u Uradi sam. Dolaskom oni za svoj dom izabiru najbolju keramiku za svoje kupatilo. Svoju bastu opremljuju najlepsom garniturom. Svoju kucu  osveze  raznim rucno pravljenim dekoracijama koje su proizasle iz maste i uz malo pomoci proizvoda poput ukrasa pronadjenih u ovom prodajnom centru zablistati upravo onako kako su i zamisljeni.

uradi sam novi sad

Uradi sam prodavnica u Novom Sadu odlicno je mesto za pronalazak svega potrebnog za samostalni rad za kucu ili stan. Uz pomoc odabranih artikala i uz malo truda ideje postaju stvarnost. Jer kada se sve potrebno nalazi na jednom mestu to cini olaksanje i motivaciju za produktivni rad. Uradi sam nalazi se na Bul. Vojvode Stepe 48. u Novom Sadu. Radno vreme radnim danima je od 8-20h, subotom od 8-18h i nedeljom od 9-16h.  Za info pozvati 021/630-28-81

 

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Save

Comments