Vikend u Novom Sadu

Petrovaradinska tvrđava

Rzmišljate da promenite svakodnevnicu, izađete iz rutine koja vam određuje kako ćete da provedete ostatak vremena ili dana? Želite da odete negde kako biste imali više slobode i vremena da se posvetite pekopotrebnom odmaranju i uživanju bez stresa i tenzije ali da isto tako ne morate da odvojite poveću sumu novca?

Mi vam preporučujemo upravo baš jedan takav mini odmor i ukoliko ne želite da na taj odmor odete sami predstavljamo plan uz koji možete lakše da isplanirate vikend u Novom Sadu.

Zašto Novi Sad?

Svetski poznat i poštovan grad koji ne poznaje razlike biće jedna od nekolicine destinacija na kojoj možete da budete opušteni i slobodni upravo onakvi kakvi jeste. Novi Sad kao grad kulture i zabave pružiće vam pravo uživanje bez obzira na starost. a mirna i uredna okolina osvežiće vašu energiju. Ne želimo da budemo skromni jer podsetimo se Novi Sad je osvojio 7. mesto na takmičenju za najlepšu turističku destinaciju Evrope.

Vikend u Novom Sadu

U koje doba godine da dođem u Novi Sad?

Moramo da kažemo da je najbolje da dođete na leto jer tokom leta možete da budete deo velikog broja festivala, kulturnih manifestacija, raznih muzičkih organizacija itd. naravno kada je lepo vreme možete da uživate i u šetnji kroz Novi Sad koju možete bolje da organizujete ukoliko pogledate naš Vodič kroz Novi Sad i isto tako da uživate u suncu i prirodi na gradskoj plaži Štrand. Ukoliko ipak želite da to bude za vreme Novogodišnjih praznika tada ćete uživati u prelepom Winter festivalu koji se održava u samom centru grada i to čak cela dva meseca, zimi takođe možete da posetite popularnu ledenu šumu. U suštini ili ukratko kad god došli Dobrodošli jer Novi Sad vas ni u jednom periodu godine neće ostaviti ravnodušnim.

smeštaj za Novu godinu Novi Sad

Šta još mogu da vidim u gradu?

U zavisnosti od vaših interesovanja pronaći ćete ono što je vama najprivlačnije.

Ali evo kratkog repertoara.

Za decu postoji mnogo dečjih festivala, Dino park, Baby Exit, 5D Bioskop u Big shopping centru, decu čeka i vrhunska zabava na Štrandu kao i još mnogo toga drugog.

Za omladinu je sigurno najupečatljiviji Exit festival na Petrovaradinskoj Tvrđavi ili možda najbolji noćni provod, bioskop, šetališta, koncerti… da uprostimo ovaj grad ima sve što vole mladi.

Dok se mlađi provode stariji mogu da posete značajne i istorijski poznate građevine, muzeje, pozorište kao i da uživaju u prelepim pejzažima na mirnim mestima grada.

Za više informacija o preporukama i savetima možete posetiti i našu blog stranu.

Vikend u Novom Sadu

Gde da nađem smeštaj?

Ah da smeštaj, naravno.

Bez brige jer osim dobrog provoda pronaći ćete i jednako dobar smeštaj. Zakup nekretnine na kraći period u Novom Sadu uopšte neće više da vam predstavlja problem jer mi vama nudimo apsolutno najpovoljnije prenoćište u gradu. Opremljeni, čist i udoban apartman pozitivno će uticati na vaš odmor jer vi dobijate privatan stan odnosno dobijate sve što vam je potrebno po itekako pristupačnoj ceni. Naš smeštaj čeka na vas na nekoliko lokacija u gradu a vi odlučite gde vama najviše odgovara.

Želite da saznate više o ovoj neverovatnoj ponudi? Pozovite nas!

Radnički smeštaj u Novom Sadu

I koliko će sve to da me košta?

Večita briga svih nas je upravo to koliko će da nas košta dobar i udoban boravak daleko od kuće…

Novi Sad nije skup grad tako da svaki vaš provod oduzeće vam onoliko koliko ste spremni da potrošite. Veliki grad, veliki izbor.

Što se tiče iznajmljivanja stanova tu dolazi do znatne uštede jer ukoliko dolazite u dvoje vi dobijate popust od 50% odnosno, dvoje boravi po ceni jednog. Za više informacija o povoljnosti našeg smeštaja posetite cene smeštaja u Novom Sadu.

Ispunite sebi malu želju jer odlazak na kratak odmor ne mora da se planira mesecima.

Ukoliko dolazite u Novi Sad ispraznite kofere jer trebaće vam puno mesta za uspomene.

Srećan Put!


Recommended Posts